» de beste grappen +foto's.
wil jij de leukste 50 grappen van nederland naar je toegestuurd voor maar 5euro per week(het aanbod die u dan zal ontvangen duurt een week maar kan ook verlengt worden en dat ziet u bij het laatste tekst dat helemaal onder tussen haakjes staat, niet deze tekst!)
1) costrucie om de grappen te ontvangen:om de grappen te ontvangen moet u eerst een berichtje zenden naar wincorona@hotmail.com en waar u de tekst moet schrijven schrijft u: grappenwinsite/www...(met de drie puntjes erbij!!)
Stort eerst 5 euro naar de banknr : 063-4275826-04 , anders wordt de werking niet geactiveerd(!)en ontvangt u uw grappen niet!!!!!!!!!!
probeer het eens , het is echt de moeite waard en het is maar voor een week en voor maar 5euro .
U krijgt dus 50 leuke grappen waarvan u ook nog eens 20 lachwekkende foto's krijgt!!!
(voor als u de eerste week de grappen al ontvangen hebt kunt u nog een tweede week bijdoen !
U zal dan zelfs korting krijgen : het zal 3euro kosten voor 50grappen,om deze verlengingsaanbod te accepteren klik dan in het menu 'moppenverlengingsaanbod'
Als u voor de eerste week de grappen nog niet hebt ontvangen of u heeft zich niet geabonneerd voor de eerste week dan kan u deze verlengingsaanbod niet accepteren)
[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

constructie

  • de constructie van winsite zit gemmakelijk in elkaar zend gewoon een berichtje naar wincorona@hotmail.com met daarop wat je wilt winnen en je e-mail erbij.eerst moet u 1 euro storten naar de banknr : 063-4275826-04 ,anders zal de werking niet geactiveerd worden(!)en dus zal u niet mogen meedoen!!!! het kost je maar een euro om mee te doen en trouwens je maakt 45% kans!!! geniet van dit schitterend aanbod en vergeet niet dat deze site de nr.2 van de benelux beste winsites is!!!

autre chose!!

  • deze website bevat ook toekomstvoorspellingen voor meer info ga in het menu naar toekomst en TOEKOMST,HOE?(belangrijkst)

de beste grappen .

  • hier kun je ook de beste grappen van nederland lezen. je krijgt 50grappen toegestuurd voor maar 5euro , je kunt je erop aboneren en later aan je vrienden of familie vertellen.je kunt genieten van grappen dus laat je niet happen en aboneer je voor maar 5 euro per week! voor meer info druk je op grappen in het menu.

horoscoop

  • elke maand krijg je je horoscoop toegestuurd voor 3euro per maand ,er staat wel veel in en niet zo weinig als er in de krant staat!! voor meer info druk op horoscoop in het menu.

lotto!!!!

  • Je kunt hier zelfs lotto spelen!! we spelen hier voor een jackpot van 400.000 EURO!!!!!! Klik op lotto om mee te doen.

Copyright 2002-2019